Tivat ... Kalimanj ... apartmani sa 2 ili 3 kreveta ...

 »Naslovna  » Apartmani » Sobe » Plaže
Plaža Marina - pješčana plaža dužine 150m., nalazi se na putu prema pješčanoj plaži Kalardovo. Nalazi se u neposrednoj blizina aerodroma.


Naši apartmani su od plaze Marina udaljeni 2800 metara.

Plaža Kalardovo - pješčana plaža dužine 210m, nosilac plave zastavice. Plaža je u potpunosti uređena. Posjeduje restoran, košarkaški teren, teren za odbojku na vodi, tuševe, kabine za presvlačenje, sanitarni čvor, gratis parking. www.kalardovo.com

Naši apartmani su od plaze Kalardovo udaljeni 3.8 km.

Ostrvo Cvijeća -  je udaljeno 2 km od aerodroma Tivat, a 4 km od centra Tivta. Duž cijelog ostrva se nalaze pješačke staze koje vode do malih plažica. Ostrvo je bogato raznim istrorijskim spomenicima. Na ostrvu se nalazi konak i crkva posvećena Arhangelu Mihailu, kao i mošti svetih monaha.
Naši apartmani su od Ostrva Cvijeća udaljeni 4.5 km.

Plaža Župa je pješčana plaža dužine oko 70m. Nalazi se na ulazu u Tivat. U samoj blizini plaže nalazi se borova šuma koja gostima pruže mogućnost odmora u gustoj hladovini.


Naši apartmani su od plaze Župa udaljeni 800m.

Plaža Belane nalazi se poslije marine Kaliman. Plaža je pješčana i dužine oko 200m.
Naši apartmani su od plaze Belane udaljeni 350 m.

Plaža Regina nalazi se u samom centru grada. Plaža je pješčana dužine oko 70m. Na samoj plaži nalazi se i istoimeni otvoreni šank.
Naši apartmani su od plaze Regina udaljeni 450 m
 

Plaža hotela Palma nalazi se dužinom obale centralnog dijela grada. Plaža je betonska sa kombinacijom pijeska.
Naši apartmani su od plaze H. Palma udaljeni 400 m
 

  Plaža Plavi horizonti - Plavi horizonti se nalaze u dnu uvale Pržno koja se smatra jednom od najljepših na ovom dijelu poluostrva Luštice, kao i na Crnogorskom primorju. Nalazi se na otvorenom moru, uz istoimeni hotel sa sitnim (radioaktivnim-ljekovitim) pijeskom.

Naši apartmani su od plaze P. Horizonti udaljeni 14 km.


  Plaža Seljanovo - poznatija kao Ponta Seljanova je pješčana plaža dužine oko 250m. Plaža je zapravo rt koji se završava svetionikom. Na samoj plaži nalaze se dva ugostiteljska objekta, odnosno restoran sa terasom i mulom u moru, i otvoreni šank. U ponudi plaže su ležaljke, pedaline, suncobrani.
Naši apartmani su od plaze Seljanovo udaljeni 3 km

   Plaža Opatovo nalazi se na putu Lepetani-Tivat u mjestu, popularno zvanom Luka ili Stevovići. Plaža je pješčana dužine 220m. U blizini plaže je i ugostiteljski objekat, odnosno otvoreni šank, kao i restoran Lovćen. Bogastvo plaže je svakako i obližnja hladovina koju čine stabla koja su ujedno i štit između jadranske magistrale i plaže.
Naši apartmani su od plaze Opatovo udaljeni 5 km

     Kamelija - Donja Lastva - duž obale od D.Lastve do Seljanova nalazi se nekoliko plažica. U blizini ovih plaža nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata.Naši apartmani su od plaze Kamelija udaljeni 3 km

     Oblatno -  Voda je kristalno čista, a dno je pjeskovito. Na plaži se nalazi plažni bar, a uređen je teren za odbojku na vodi i boćanje.Naši apartmani su od plaze Oblatno udaljeni 14 km
 

     Waikiki -  Ova plaža se nalazi u naselju Seljanovo. Plaža je šljunkovita i veoma posjećena. U blizine plaže se nalazi restoran gdje posjetioci mogu da uživaju u prijatnoj hladovini.


Naši apartmani su od plaze Waikiki udaljeni 3 km
 

     Lepetani -  Plaža Lepetani nalazi se na putu od Tivta prema trajektu. Plaža je pješčana, dužine 90 metara u sklopu koje se nalazi plažni bar.Naši apartmani su od plaže Lepetani udaljeni 5 km
 

     Krašići - Tivat plaža se nalazi na putu od Tivta prema Plavim Horizontima. Put do plaže je označen tako da se lako stiže do plaže. Plaža je betonska, a voda je veoma čista.


Naši apartmani su od plaze Krašići udaljeni 6 km
 

    Plaža Verige nalazi se duž obale puta Lepetani-Kotor. Dužina plaže je 250m i karakteriše je krupniji pjesak i kamena obala a more je vjerovatno najčistije u Boki zbog morskih struja ali i izvora zbog kojih je temperatura mora niža nego gdje drugo. U blizini plaže je ugostiteljski objekat ali i crkva Gospa od Anđela koja je stara gotovo pet vjekova. 
Naši apartmani su od plaze Verige udaljeni 6 km

 


Design and Marketing www.InternetOglasi.org